DESPRE NOI

DESPRE NOI

PRIMAKARTA este un partener de încredere pentru marile companii de patiserie , cofetărie È™i francize.

PRIMAKARTA este stabilită din 2015 în Europa.

Făcând parte dintro companie cu o experientă de peste 30 de ani, am folosit toate cunoÈ™tinÈ›ele pentru a creÈ™te calitatea produselor noastre.

Sediul principal este situat în BucureÈ™ti, capitala României, iar depozitul de producÈ›ie este stabilit în Arad- un oraÈ™ localizat lângă frontiera cu Ungaria.

Am obÈ›inut o rată mare de succes intro perioadă scurtă de timp atât în România cât È™i în Europa.

Oferim clienților și partenerilor noștri produse cu o calitate superioară, cel mai recent design, inovatoare și cu o selecție fină a materialelor valabile pe piață.

Pentru că noi punem un accent important pe producÈ›ie, controlăm aproape tot timpul modalitate de producÈ›ie a produselor începând de la înregistrarea în laboratoare , testarea produselor de către inspectori internaÈ›ionali până la livrarea lor.

Toate produsele noastre sunt produse cu materiale ecologice furnizate de către furnizorii europeni autorizați si garantăm o bună calitate.

PRIMAKARTA este orientată către satisfacerea clienÈ›ilor È™i oferim servicii de suport total de la specialiÈ™tii nostri pe perioada întregului proces începând cu comanda produselor până la livrare.